Yhteistyö

Suomen Papukaijayhdistys ry tekee jatkuvasti yhteistyötä alan eri osaajien kanssa. Pääasialliset yhteistyökanavat mm. yritysten ja yhdistyksen välillä ovat kannatusjäsenyys ja ALE-liikesopimukset. Näiden lisäksi yhdistys kuitenkin pyrkii omalla toiminnallaan avustamaan muita papukaijojen parissa toimivia tahoja. Näistä hyvänä esimerkkinä World Parrot Trust, jonka jäsenlehteä, PsittaSceneä, yhdistys on kääntänyt jo jonkin aikaa.

Kannatusjäsenet

Kannatusjäsenyys on jäsenmuoto, jonka tarkoituksena on tukea Suomen Papukaijayhdistys ry:n toimintaa normaalia jäsenmaksua suuremmalla summalla. Vuonna 2011 kannatusjäsenmaksu on 75 euroa.

Perinteisesti kannatusjäseniä ovat olleet erilaiset lemmikkieläinliikkeet, maahantuojat sekä muut lintujen parissa työskentelevät organisaatiot. Siitä huolimatta, myös yksityishenkilö voi olla kannatusjäsen!

Koska Suomen Papukaijayhdistys on kiitollinen kaikesta saamastaan tuesta, olemme tarjonneet kannatusjäsenille myös joitakin etuuksia. Näin kannatusjäsenet hyötyvät itsekin kannatusjäsenyydestään.

Suomen Papukaijayhdistys ry:n kannatusjäsenenä saatte muun muassa:

• Näkyvyyttä yhdistyksen tapahtumissa
  • Suoran kanavan alan harrastajiin, mm. 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Siipipeilin yhteydessä
  • Apua yhdistyksen kautta levitettävien mainosten ja esitteiden tekemiseen
  • Mainos ja lyhyt esittely www-sivuille ja jokaiseen vuoden aikana ilmestyvään Siipipeili-lehteen
  • Yhteistyötä tapahtumien järjestämisessä sekä yhdistyksen järjestämissä kimppatilauksissa
  • Vapaa ilmoittelu lintutuotteista yhdistyksen foorumin sekä Siipipeililehden ilmoituspöntöissä
  • Apua lintujen rekisteröintiin Valtakunnalliseen lemmikkilintujen siru- ja rengasrekisteriin
  • Kannatusjäsenpaketin, jossa on omille asiakkaille vapaasti jaettavaa materiaalia

ALE-liikkeet

ALE-liikesopimuksella yritys myöntää yhdistyksen jäsenille (jäsenkorttia näyttämällä) sopimuksen mukaisen alennusprosentin. Normaalisti sopimus on -10% lintutuotteista ja -tarvikkeista. Sopimusta vastaan yritys saa nimensä ja linkin yhdistyksen ALE-liikesivulle, sekä kilpailuedun jäsenistön keskuudessa muihin alan liikkeisiin verrattuna. Lisäksi muistuttelemme jäsenistöä aika ajoin olemassa olevista ALE-liikkeistä myös kotiin lähetettävän Siipipeilin mukana.