Kasvattajalista

KASVATTAJALISTA ON TILAPÄISESTI POIS KÄYTÖSTÄ

Kasvattajalista toimii yhteystietolistana kasvattajien ja lintuharrastajien välillä. Listalle liittyminen ei edellytä jatkuvaa, ammattimaista kasvatusta, vaan myös lintujen sattunnaispesittäjäkin voi tahtonsa mukaan ilmoittautua mukaan rekisteriin. Poikasia voi siis olla saatavilla enemmän tai vähemmän, ajoittain tai jatkuvasti.

Listalle ilmoittautuminen tapahtuu erillisellä ilmoittautumislomakkeella.
Omiin kasvattajatietoihin tehtävät päivitykset sekä listalta poistuminen puolestaan onnistuu ottamalla yhteyttä yhdistyksen hallitukseen.

Suomen Papukaijayhdistys ry sanoutuu irti mahdollisista ongelmatapauksista kasvattajan ja asiakkaan välillä.

Kasvattajalistalta löytyvien yhteystietojen käyttö suoramarkkinointiin tai muuhun vastaavan on ehdottomasti kielletty
Sähköisen viestinnän tietosuojalain 16.6.2004/516, luvun 7 pykälän 26 perusteella.