Suomen Papukaijayhdistys ry

Suomen Papukaijayhdistys ry:n tarkoituksena on oikean tiedon ja asenteiden välittäminen lemmikkilintuharrastuksesta.

Yhdistys ei hyväksy luonnosta pyydettyjen eläinten salakuljetusta eikä kauppaa. Yhdistys pyrkii siihen, että kaikki kaupan olevat linnut olisivat syntyneet tarhattuina. Lisäksi pyrkimyksenä on parantaa lemmikkeinä olevien lintujen elinolosuhteita jakamalla tietoa lintujen tarpeista. Yhdistys pyrkii kattamaan kaikki lemmikkilinnut lajiin katsomatta.

Yhdistys pyrkii järjestämään lintutietoutta jakavia tapahtumia mm. eläinkaupoissa ja lemmikkiaiheisilla messuilla. Näitä lintupäiviä on noin kaksi kertaa kuukaudessa ja niistä saa lisätietoa yhdistyksen kalenterista sekä keskustelufoorumilta. Tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki lintujen omistajat jäsenyyteen katsomatta. Myös kilpailuja pyritään järjestämään. Lisäksi yhdistykseltä saa tietoa myytävistä linnuista ja lintukasvattajista.

Yhdistys julkaisee Siipipeili-lehteä neljästi vuodessa, ja lehdestä voi lukea paitsi hyviä vinkkejä lintujen hyvinvoinnin parantamiseksi, myös ihmisten kokemuksia lintujen kanssa elämisestä. Lehteen otetaan vastaan myös lintuharrastajien toimittamaa materiaalia.

Yhdistyksen jäsenmäärä on tällä hetkelle noin 200. Tule mukaan toimintaan!

Jäseneksi liittymisestä lisätietoa antaa yhdistyksen hallitus osoitteessa hallitus (at) papukaijayhdistys.fi.

Sivu 1 / 6  > >>

Tiedote jäsenille
pe 20. huhtikuuta 2012 13:55:02
Kirjoittaja: Minppu

Vuoden ensimmäinen Siipipeili-lehti on saapunut painosta ja se ilmestyy jäsenmaksunsa maksaneiden postiluukkuihin ensi viikolla.

Foorumilla on koettu muutosta liittyen jäsenistöön. Eläinlääkäripalsta on avattu taasen käyttöön ja sen moderoinnista vastaa ELL Tatiana Pietilä Nokian Pieneläinklinikalta. Muistetaan kuitenkin, että kiireellisissä eläinlääkäriasioissa otetaan yhteys suoraan eläinlääkäriin, ei foorumin kautta.

Nimikoituja jäsenkortteja on taasen tilattu uusille jäsenille mutta ovat vielä painossa. Kortit pyritään postittamaan mahdollisimman pian sen jälkeen, kun saapuvat painosta.

Jäsenmaksut 2012
la 11. helmikuuta 2012 11:20:10

Hei Jäsenistö
Jäsenmaksulaskuja ei ole vielä ehditty toimittamaan mutta jäsenmaksunsa voi suorittaa yhdistyksen tilille omatoimisesti käyttämällä maksuviitteenä omaa jäsennumeroaan. Jäsenmaksujen suuruudet ovat seuraavat:
Perusjäsen 15 €
Kannatusjäsen 75 €
Perhejäsen 0 €

Siipipeili 2/2011
ke 12. lokakuuta 2011 10:19:09
Kirjoittaja: Minppu

Hoplaa! Syys-Siippari on lähtenyt ympäri maata kiertävälle radalle ja toivottavasti tavoittaa myös Sinun postiluukkusi. Enne paperilehden ilmestymistä, voit selailla läpi nettilehden värikuvineen. Paperiversion pitäisi tupsahtaa Sinulle viikon loppuun mennessä tai ensi viikon alussa. Mikäli näin ei tapahdukaan, otathan yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan.

Tulevat tapahtumat